İş

Teknopark İstanbul ve TEB yeni finansal teknolojiler için güçlerini birleştirdi

Teknopark İstanbul’un finansal teknoloji alanındaki boşluğu doldurma hedefiyle oluşturduğu Türkiye’nin ikinci tematik uydu kuluçka merkezi Cube Ümraniye, büyüme hedefleri doğrultusunda ilk iş birliğine TEB ile imza attı.

  Teknopark İstanbul’un Türkiye’nin ikinci tematik alan odaklı uydu kuluçka merkezi olan Cube Ümraniye, büyüme hedefleri doğrultusunda ilk iş birliğine TEB ile imza attı. İstanbul Finans Merkezi’ne yakınlığıyla finansal teknoloji alanında girişim ve projelerin geliştirilmesinde değerli zeminler sağlayan Cube Ümraniye, TEB iş birliğiyle daha yenilikçi fikirlere açık olacak. Finansal işletmelerin merkezi Cube Ümraniye’de düzenlenen imza törenine Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şahin Gök ve TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz katıldı.

Teknopark İstanbul ile TEB arasında kurulan stratejik iş birliği; Bilgi, tecrübe, altyapı ve yetenek havuzlarının karşılıklı kullanımına dayanmaktadır. Bu sayede sürekli gelişen bir iş ortaklığı modeli oluşturularak karşılıklı büyümenin sağlanması amaçlanmaktadır. İşbirliği kapsamında TEB, Cube Ümraniye’nin sunduğu hizmetlerden yararlanacak. Aynı zamanda açık inovasyon programı aracılığıyla yenilikçi finansal teknolojiler alanında alana yön verebilecek iş fikirlerine ve girişimcilere de ulaşabilecek.

“Hayalleri olan gençlerin ve girişimcilerin işini kolaylaştıracağız.”

  Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. M. Şahin Gök, “Yenilikçi fikirlere verdiği destekle sadece bankacılık sektöründe değil tüm branşlarda inovasyonda öne çıkan TEB ile Cube Ümraniye arasındaki işbirliğinden ülkemiz için ufuk açıcı sonuçlara ulaşacağımıza inanıyorum. kısa sürede finansal teknoloji alanında girişim ve projelerin geliştirilmesinde etkisini hissettirmiştir. Cube Ümraniye de benzer stratejik işbirlikleriyle finans sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacak. Türkiye’nin derin teknoloji merkezi Teknopark İstanbul olarak, ülkemize güç verecek gençlerin ve hayallerinin peşinde koşan kararlı girişimcilerin işlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz “TEB olarak 2013 yılında hayata geçirdiğimiz TEB İşletme Bankacılığı ile Türkiye’nin dört bir yanından yenilikçi iş fikirlerini ekonomiye kazandırmak ve girişimcilik ekosistemini geliştirmek için çalışıyoruz. On yıldır ekosistemin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. yıl ve ekosistemin diğer paydaşlarıyla birlikte girişimciliğin desteklenmesine katkıda bulunmak. Teknopark İstanbul ile olan işbirliğimiz kapsamında Cube Ümraniye’de finansal teknolojiler alanında girişim ve projelerin geliştirilmesine destek olmak için çalışacağız. TEB İşletme Bankacılığı olarak teknolojik şirketlere sunduğumuz finansal ürün ve hizmetlerle girişimcilerimizi destekleyeceğiz” dedi.

İstanbul Finans Merkezi’nin kalbinde yer alıyor

Konumu itibariyle İstanbul Finans Merkezi’nin kalbinde yer alıyor Küp Ümraniye ; Girişimcilere ve girişimci adaylarına yönelik çağdaş çalışma alanları, eğitim ve etkinlikler, mentorluk hizmetleri, akademik ve teknik danışmanlık, teknoloji ve işletme analizi, yatırımcı ve iş birliği fırsatları, bilgi tabanlarına erişim, finans alanında uzmanlaşmış partner firmalarla işbirlikleri, TTO (Teknoloji Transferi) Ofis). Destekler, teknopark vergi avantajları gibi birçok fırsat sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
Etlik Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu