Haber

Sürpriz iddia! İsmail Kartal eski takımıyla Süper Lig’e dönüyor

İsmail Kartal Tekrar sahalara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Fenerbahçe’yi çalıştıran deneyimli teknik adam İsa’nın gelişinin ardından kadrodan ayrıldı. Birçok grubu reddeden başarılı öğretmen, yeni bir maceraya atılır. Yeni dönemde teknik direktörlük koltuğunu Üstün Lig grubu alacak. İsmail Kartalgetirmeyi düşünüyor.

18 YIL SONRA

Fenerbahçe’de son döneminde başarılı bir performans sergileyen deneyimli teknik direktör, 2023-24 döneminde yeniden sahalara dönmeyi planlıyor. Daha önce birçok kulübün tekliflerini reddetmişti. İsmail KartalAkşam’ın haberine göre 18 yıl sonra eski takımına imza atabilir.

İLK HEDEF KARTAL

SivassporSezon sonunda ayrılacağını açıklayan Rıza Çalımbay’ın yerini aldı. İsmail Kartal Onu işe almayı düşünüyor. Kırmızı-Beyazlılar arasında yönetimin ilk hedefi başarılı hoca İsmal Kartal oluyor.

UZUN VADELİ SÖZLEŞME

Son dönemde teknik direktör istikrarıyla dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, İsmail Kartal ‘ya uzun vadeli bir sözleşme teklif edecek. Çalımbay ile 3 dönemdir Avrupa kupalarına katılmayı başaran Sivasspor, bu ivmeyi İsmail Kartal ile sürdürmeyi planlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
Etlik Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu